image
image
image
image
image
image
Bienvenue vélo

Algemene voorwarden

  1. Algemeen

 

Na de ontvangst van uw reservatie, sturen wij u een e-mailbericht of een telefonische bevestiging en verzoeken wij u spoedig een voorschot van 30% te willen regelen.

 

Na ontvangst van uw voorschot staat de reservatie vast. Door de betaling van het voorschot bevestigt u dat u akkoord gaat met de hieronder beschreven voorwaarden. Gelieve nota te willen nemen van het feit dat zolang de storting van het voorschot binnen de gevraagde termijn niet een feit is, de reservatie niet wordt bevestigd en wij ons het recht voorbehouden om de kamers voor andere gasten vrij te houden.

 

  1. Wijzigingen en annulering

 

Elke wijziging is slechts mogelijk na de akkoordbevinding van de Regain en kan bijkomende kosten met zich meebrengen. Wij houden eraan u op de hoogte te brengen dat ingeval van annulering van de reservatie vóór het begin van het verblijf of ingeval van vervroegd vertrek tijdens het verblijf er een vergoeding verschuldigd zal zijn die als volgt wordt bepaald:

 

-         indien de annulering plaatsheeft meer dan 15 dagen voor de aankomstdatum, zal het geheel van het voorschot worden terugbetaald.

-         indien de annulering plaatsheeft minder dan 14 dagen vóór de aankomstdatum, zal het geheel van de betaling van het voorschot door de Regain verworven blijven behalve indien wij de kamer(s) verder kunnen verhuren.

-         vervroegd vertrek: volledige betaling van de gereserveerde dienstverlening.

 

  1. Verzekeringen

 

Wij vestigen uw aandacht op het feit dat er in onze tarieven geen enkele annuleringsverzekering inbegrepen is.

 

  1. Aankomst en vertrek

 

Op de aankomstdatum is de kamer die gereserveerd is te uwer beschikking vanaf 17 uur, op de vertrekdatum moet de kamer vrijgemaakt worden om 11 uur, behoudens voorafgaand akkoord.

 

  1. Aansprakelijkheid

 

De Regain aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ingeval van verlies, diefstal en/of schade aan goederen en/of verwondingen aan personen die zich op het eigendom bevinden.

 

De kinderen blijven onder de verantwoordelijkheid van hun ouders.

 

  1. Saldo

 

Het saldo van het verblijf zal bij aankomst worden betaald. Het niet vermelde bijkomende verbruik en diensten zullen bij het einde van het verblijf worden betaald.

 

Cheques en kredietkaarten worden niet aanvaard.

 

  1. Verblijfstaks

 

De verblijfstaks bedraagt 0,80 € per nacht en per persoon.

 

 

 

 Plan d'accès

Adres: 3, rue de la Grotte 5370 JENEFFE-en-Condroz

Tel/Fax : (0032) 83/61.39.66

GSM : 0494/22.58.06

E-mail : jacqueline.hubert@skynet.be

Reisroute :

Autosnelweg Brussel – Namen, afrit Courrière Rijksweg 4 naar Marche, vervolgens afrit N 97 richting Havelange, aan het rond punt van Hamois, naar rechts richting Jeneffe.

Na 3 km., net vooraleer je het bos inrijdt, naar rechts richting Jeneffe.

De gastenkamers van de Regain zijn gelegen op 50 m. van de kerk in de richting van de Miécret

Of

Baan Luik-Marche, afrit Méan richting Maffe, vervolgens richting Havelange, naar links richting Jeneffe

 

 

 

 

vvv